sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Suunnittelukohde: wc ja kodinhoitotila Piikkiössä, kuvat ennen ja jälkeen muutoksen!Pääsin tällä viikolla kuvaamaan parin vuoden takaista suunnittelukohdettani. Kiitos jälleen kerran siis ihanille asiakkailleni, että saan esitellä täällä blogissani näitä ennen- ja jälkeen-kuvia!

Tämä melko pieni, vinokattoinen wc ja kodinhoitotila koki täydellisen muodonmuutoksen pinnoiltaan ja myös sen toimivuus parani uudistusten myötä.


Peilikaapin sijaan valittiin suuri peili, joka avartaa tilaa ja myös toimii seinän roiskesuojana altaan takana. Valaistuksesta huolehtii tasaista, tehokasta ja häikäisemätöntä valoa antava loisteputkivalaisin. Tosin valoisana aikana, kuten kuvia ottaessa, tilaan tulee myös ihanasti luonnonvaloa sivuseinän ikkunasta.Kuivausrumpu saatiin mahtumaan pesukoneen päälle vinokaton matalamman osan korkeuden puolesta, jolloin saatiin maksimoitua säilytystilan määrä tason alapuolella. Vetolaatikostot sekä allaskalusteessa että pesutornin vieressä tuovat paljon käytännöllistä säilytystilaa..


Kaikki pinnat ja kiintokalusteiden materiaalit valittiin tarkasti keskenään toimiviksi. Vino katto maalattiin valkoiseksi, mikä antaa pieneen tilaan ilmavuutta ja raikkautta. Lattiaan taas valittiin rouhea ja eläväinen, laadukas laatta. Kaunis allas ja raikkaat valkoiset vetimet viimeistelevät tilan. Ja asiakkaan hankkimat kauniit pastellisävyiset pyyhkeet sopivat molemmat kokonaisuuteen niin nätisti, että en osannut päättää kummat otan kuviin - joten otin molemmat! :)Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tilan katseenvangitsija, eli sivu- ja takaseinälle laitettu klassikkotapetti Lumikide! Tapetti laitettiin sellaisille seinille, jotka saavat olla suhteellisen rauhassa roiskeilta ja on säilynyt hienossa kunnossa lapsiperheen arjessa.Tämä asunto on blogipostausta kirjoittaessa myynnissä, joten jos etsit persoonallista rivitalokotia Turun seudulta, niin tutustu kohdeilmoitukseen Bo LKV:n sivuilla!
Ihanaa kesänaloitusta kaikille blogin lukijoille! :)
An interior design project of mine from a couple of years ago - before & after. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti